Tuesday, July 3, 2012

On The Table


Assalamualaikum....

Lama x updated pasal makan so kali ni aku nak tunjuk makan2 yg paling besh sepanjg tahun ni selain kat Menara KL tu hehe...Aku x sure kalu kawan2 aku yg lain ada upload pic ni sbb aku x masa nak jeljah blog org lg tp insyaallah kalu ada masa nnt aku akan jelajah blog org utk amik idea hiihihi

Ok nama kedai ni On The Table...di mana???



Ni lah tempatnya....Solaris Dutamas.1st time aku sampai sini dan boleh aku katakan ramai yg mkn mlm tu pun 1st time datang sini...baru lg kot sbb sampai ada yg tersesat 4 jam bru leh sampai wakakaka



Hebat gak lah rasanya sbb TV3 pun dtg sini ,dgr cite ni restoran kepunyaan Chef Riz..anak Chef wan tu lah...tp dia x lah mlm tu masa aku g...



Antara menu2nya seperti ni lah...aku pun dah lupa namanya sbb mmg pelik2 lah serta panjg sgt2 utk di hafal.


Yg ni mushroom soup....sedap giler2 lah


 Lupa pe namanya



X ingat namanya hehe



Ni dessert...mmg sedap tp banyak sgt utk dimakan...


Aku yg mkn kongsi2 sbb nak merasa sume benda...harganya mmg leh tahan utk org kaya belanja wakakaka.

 Aku suka pic ni....nampak sempoi je sume org..


Antara yg ada sempat bergambar lah...ada yg dah balik awal masa ni..pe pun sori lah letak pic ni ye sbb suka tgk gaya masing2 hehe...ada masa next time leh kumpul2 lg :)


Adios....wassalam

1 comment:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

saper kah yg balik awal itu?