Tuesday, August 14, 2012

Selamat Hari Raya 2012



Assalamualaikum.....

Aku wat ucapan puasa pun awal ni ucapan raya pun awal gak hehe tp x pe lah sbb mmg raya just around the corner dah....Alhamdulillah hampir sebulan dah kita tunaikan ibadah puasa moga amalan yg sebln dlm setahun ni di terima oleh Allah Taala hendaknya..aminnn

Tapi aku terkilan lah sbb dlm sebln puasa ni x pernh aku dapat wat solat terawih.... keje kapal ni mmg x ruang nak tambhkan amal ibadat..tp alhamdulillah aku berjaya gak g masjid dan akan khatam al quran x lama lg..alhamdulillah .

Oleh kerana aku x dapat beraya utk kali ke brape pun aku dah x ingat tp sejak aku kawen tahun lepas dah 2x aku terlepas nak beraya tp tu lah kan dugaan n cabaran kalau nak jd isteri kepada pelaut ni....

Khas ucapan raya aku ni tujukan buat isteri tercinta...mie dan adik beradik tersayang ...famili mertua serta kaum famili dan sahabat semua lah....

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN


Satu2nya lagu raya yg wat aku sedih sbb bait2 liriknya mmg syahdu....

No comments: