Wednesday, September 3, 2014

Back for better future


Assalamualaikum......

Memang terlampau lama dah tak update blog ni.Mujur lah password masih lg ingt hihi.Kadang2 mmg rindu nak menulis kembali nak luah isi hati dalam ni tapi dek kerana keje yang tek pernh nak abis campur plak lagi dgn komitment dgn famili masa nak menaip tu mmg suntuk.

Kali ni hala tuju blog ni sama je pasal aku gak haha cuma dalam kerjaya ada sedikit pembaharuan dlm famili pun ada pembaharuan.

Harap pas ni masih lg ada masa nak menaip walaupun sebaris ayat.
 


 


 Ok lah sedikit info pasal kerjaya yg aku lalui sekarang ni...utk mndapat title DPO..masyaallah mmg x senang.Mungkin bg sesetgh org utk dapat title tu senang same as u learn ABC tp bg aku byk sgt likunya bnyk sgt rintangan dan halangan...Tp alhamdulilah sekrg aku dah dpt pe yg aku usahakan ..Alhamdulillah syukur pd Allah Taala.
Ni lah dua certificate yg korg kne amik sebelum dpt title DPO...pe tu DPO?nnt lah aku ada masa aku cite k....bg yg baru nk brjinak dgn offshore n nk kenal DP system insyaallah aku akan guide korg cara yg mudah serta DO and DON'T masa nk apply DP cert.

Sampai jupe lagi next time...wassalam

8 comments:

LadyNur -<-<@ said...

Tahniah!!

alibukansetan said...

salam bro... saja gugel blog yg guna titian perjalanan... trjumpa blog ni hehe

klu busy sgt peruntukkan 1-2 jam seminggu atau sebulan pun dah boleh tulis 1 entri

slmt kmbali berblog...

Halim lim said...

akhirnya..hehe

Blog Homestay Kemaman Taman Zamina said...

tahniah...skrg masih keje kt bayulink ke?
nk tnye skt...bayulink ok x?

khairul said...

baru tgk lgi blog ni needa @ladynur hahaha tq :)

khairul said...

terima kasih sudi singgah and bg tips alibukansetan....insyaallah utk masa2 akan dtg sy cuba lah curi masa :)

khairul said...

blog homestay ....saya dah lama x join bayulink tp sy masih lg contek dgn personal kat sana in case kalu diorg nk pakai sy...company dia ok je tp kpl yg dia hntr tu mgkin ada yg x berapa ok

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)