Friday, April 3, 2009

Kepala Hotak Serabut


Mlm buta ni aku x leh tdo so aku pun amik langkah drastik nak tulis pe yg leh menyemak kan kepala hotak aku ni.kalau lah aku ni jenis yg berjambang dan bermisai dah tentu muka aku bertambah buruk duk berpikir.dah lah muka buruk bertambah2 lah peratus keburukan kalau duk mcm ni lagi seminggu dua ni.

Td aku dgn eziwan duk pusing2 bandaraya kolumpo ni,dr kul 9 mlm sampai lah 230 pagi baru balik,dr tangki minyak penuh sampai lah kering duk pusing2.perangai aku sejak dulu lagi,kalau aku ni pening duk pk aku suka berjalan2....

dalam aku duk ronda2 tu ada lagi makluk Allah Taala ni yg x reti2 bahasa aku dah cakap,jgn col jgn col...ish nak col jugak.sampailah aku dapat miss col dekat2 50x combined dua2 no aku tu.senang cite aku offkan je pastu teruskan aktiviti merempit wakakaka.



Aku gerenti sapa yg duk baca ni cakap jiwa aka kacau heheehe tq coz anda mmg seorg yg memahami.Ni masa aku duk tulis ni pun msg x berenti msg masuk kdg2 aku heran gak apsal lah duk cari aku ni huhuhu nak kata aku berhutang mmg lah tapi aku berhutang dgn bank bkn dgn along.naik rimas aku dgr bunyi hp, mujur aku set lagu aku suka kalau x dah lama aku silentkan.

Pic kat atas tu x kene mgena dgn kejadian aku,saje je nak letak coz tu je yg ada dlm laptop aku ni.Aku ni dah x sabar nak naik kapal huhuhu kalau mcm ni lah aku sampai next week sah2 n confirm aku akan lari dr bumi malaysia ni.wat sakit hati je.

Dalam keadaan sekarang aku rasa aku nak kan kesunyian tanpa batasan,ayat ni aku dah lupa tp kalau x silap mcm ni lah bunyinya....di saat kita sunyi ingatlah muzik itu menghiburkan,disaat kita resah ingatlah sunyi itu mendamaikan.(ni aku rasa mcm aku wat sendiri je tapi x pe lah heheh)

Company aku ni pun 1 hal dah aku cakap aku dah ready nak naik kapal,amik je lah ni banyak tol songehnya...kalau aku x pk pasal halal haram dah lama aku join company lain.nak je aku terima offer dr company lain baru puas hati!!!tapi bila pk2 balik pasal keberkatan x pe lah nak wat mcm mana....



Ni lah routine hidup aku sekarang,dulu aku ingat x keje tu syok tapi rupanya mmg x syok.dah lah income x masuk,yg ada pun mgalir keluar je.

AAAAAAAAAAArrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhh ....gud nite.aku nak beradu dah,nnt nak g amik adik aku plak kat hentian putra huhuhu.kepala ting tong dah ni.

adios

11 comments:

cik wanie said...

la kenapa nie,
berserabut bagai,
hurm...
ada masalah ker?

still kat kl ker?
ingatkan dah naik kapal,
kalau tahu ada kat kl,
ari tue masa wanie g kl,
blh calling2 khyrul kan,
hurm.....

Benedict Bernard said...

next week naik lah tu.. sabar lah sket. !

thing willl goes well.. insyallah..

khairul said...

sbb sabar lah ni jd mcm ni
kalau x dah lama sy g serang org kat opis tu
berita terkini plak katanya end of this month
huhuhu jenuh nak tunggu....

shabudin said...

kita serupa....:-(

[yAN!e][pUTraJAya] said...

semoga cepat sembuh dari kepala hotak serabut....

minggu depan cek yanie nak balik aloq staq...

mau ikut kah?

hehehhe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Benedict Bernard said...

sabar itu separuh dari iman *wink wink*

SafaRi09 said...

Alahai...napa nie yang jd cam nie?
pepun yo sabar ex..nasib baik bkn yie yg tel time srabut tu ex..kalu tak makan hati la..heheeh
pepun senyum sokmo k..

SiMpleSmArtErMe said...

hum..betul cakap ben tuh..sabar..

Hiduplah dengan hatimu dengan bimbinganNya. Ia sentiasa memberitahmu apa yang seharusnya dilakukan - untaian mutiara 165

Alam Setia said...

emm...
boleh nanti klr-klr jalan2

Jasmdea said...

haha! sapelah mangsa seterusnya yg selalu call awak tu eh.. :P
alah! mcm tak biasa plak..

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot