Saturday, May 2, 2009

Aku Dah Ada Atas Kapal

Pada yang ada komen aku nye blog ni tq hehhee ada gak yg sudi baca,aku sebenarnya x banyak masa nak tulis ni coz kat kapal x line nak tulis blog ...so hari ni aku datang cc ni coz ada yg col tanya aku kat mana.

Pada adie x sempat nak balas tag lah soooo sori tapi sy nye wall paper pic menara eiffel hehehe sbbnya tu lah tempat yg sy nak pergi sejak form 4 lagi tapi x pernh dapat g pun....so just letak pic yg eziwan bagi je huhuhu sedey woooo

ok lah nnt ada masa pas kapal aku dah selesai kene safety survey aku akan tulis panjang2...


adios........

2 comments:

SiMpleSmArtErMe said...

Selamat berlayar & Take care..!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat menjalankan tugas....jaga diri k...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣