Thursday, August 20, 2009

Aku di Kampung

Assalamualaikum....

Actually hehehe aku dah lama balik,tapi since aku balik ,banyak sgt keje yg nak kene wat n ramai yg duk wat appointment dgn aku so aku x sempat nak post blog ni....

Insyaalllah aku akan wat nnt psal aku g konvo adik aku kat melaka,aku masak spegetti n mcm2 lagi lah ye...

msalah sekarang umah aku x internet so kene sambg dulu baru leh aktif , lagi 1 hal aku nye broadband tertinggal kat umah KL mcm mana tu???

Umah aku kat kg plak sekarang duk renovate so dah jd tongkang pecah huhu...pe2 hal aku updated kan ye...

So sori lah kalau ada yg tunggu blog aku,pada yanie , mek n nenekpenne kita jupe pas raya lah ye...

Selamat Menyambut Ramadhan Almubarak ...semoga segala amalan kita akan terus mendapat barakah di sisinya..Aminnnnnnnn

adios..

16 comments:

NenekPenne said...

amboi...nak jumpa 3 awek terus...

Cik Wanie said...

wah wah wah,
blk kampung x bilang kat wanie pun kannn,
sedey ar mcm nie,
huk huk huk

Rona Realiti said...

welcome back abg yo..
erkk.. mana pi chat box kat tepi blog tu...!?

Cik Faridah Huda said...

waiting 4 ur update..hehhehehe...
selamat berpuasa esok!!!

zm said...

abe yo. selamat berpuasa ok!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> Salam Ramadhan Khay....
selamat tiba di kampung halaman..

selamat berpuasa....

adie said...

hey ho…
happy fasting to you!
may the fasting month be meaningful this year!
take care!

khairul said...

salam nek.. ye lah kan senang x yah lah sy duk berkejar nak jupe satu2 hehehe

cik wanie..jgn kecik hati lah cik wanie ye...nnt panjang umur datang lah umah sy hehee

khairul said...

Salam Rona..chat box tu ada yg duk taruk pelik2 so nak delete x reti saya pun hilangkan je wakakaa senang cite

Mek..selamat berpose gak..datang lah beli kuih sy :)

khairul said...

zm ...selamat berpose gak

yanie...selamat berpose gak...

adie..lama menghilang adie,selamat berpose gak ye,terawih jgn lupa

razzi@ajeet said...

Selamat berpuasa.. :)

mama danial said...

saya cam muker awak...dulu sayer blaja KYT.same sem ngan awak...

azizisamsudin said...

salam .. lame menyepi ?? dimana
'?? still di kg?? bila mai kl bro?

SiMpleSmArtErMe said...

http://simplesmarterme.blogspot.com/2009/09/wish-you-selamat-hari-raya-happy.html

Alam Setia said...

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin

:: Cikgu Wiween :: said...

err selamat ari raye encik kerol!! huhu sowi lmbt wish :P