Monday, October 5, 2009

Aku Dan Sesuatu


Assalamualaikum..

Sebelum aku terlupa nak cakap so dgn bangganya (kembang kempis hidung aku nak cakap ni ..pastu kembang x kempis2 wakakaka)....impian aku nak beli camera akhirnya tercapai ....

Aku beli b4 aku balik dari kapal baru2 ni...terliur tgk asyik ben je nak bergamabr2 aku pun pejam mata je lah beli camera ni walaupun harganya ribu riban huhu.



Ni lah rupanya camera aku itu .....dan ni je lah yg termampu aku beli.at least aku x yah lah nak tukar2 camera lagi pasni ...so ada yg berani nak suruh aku amik gambar??


1 lagi yg aku nak lama dah tapi baru bulan pose baru ni aku dapat wat...spek mata hehee.aku ni bukan rabun sgt pun tp tahap silau aku dah samapi tahap mega so dr aku langgar org masa aku drive aku pun wat lah spek ni...nak kata mahal tu leh lah coz aku x tau yg spek pun harganya mahal...tapi mcm camera gak lah aku beli mahal asalkan tahan lama x pe..



Jenama ni lah yg aku beli...aku x selalu sgt pakai coz pakai lama2 takut terus je rosak mata aku ni...ok lah sampai kat ni dulu...nnt aku tulis lagi yg lain2 k...

adios....

14 comments:

Deqrum Laiel said...

jage la leklok mcm jage diri kite ye...

(",)


p/s:bajet untuk camera tu ditunda tahun depan...

BLACK DIAMOND said...

ske la tgk.. =)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

citer pasal spek & camera baru rupanya..
mofipp gambar perempuan nak gi berkayak pegang kamera..??ingat kan terjumpa puteri kayak bunian..

Aiik..Sejak bila mung rabun nih??

Btw, canner ehh ghuper pakai spek..x leh nak imagine..kalau terjumpa kat jalan x kenal harap maklong lah yer..

Needa pon lbh bnyk astig drp rabun x pakai spek pon x per sbnrnya tp mata org nampak 4..idung nampak dua..malam kalau lagi la silau..


Saper kata pakai spek selalu nnt rosak mata..??
..lagi turun power ada la.. klw ikot doc..kasi saraf mata tak tense sbb nak focus mender yg x nampak..kiter pakai spec since form 3..plan nak tukar contact lense tp entah bila..cam lecehh jer..

NenekPenne said...

mata akak pun sama, silau benor....

nanti amik gambar kita yer.... ha ha ha...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> tahniah....
dapat kamera mahal tu
hehehe

bleh la wat sesi fotogedix dengan GENG GEBU.....hiks~

khairul said...

Deqrum...mcm pernh tgk hehee rupanya dalam fb...x pe coz cikgu sekarang gaji besau leh beli camera besau2 :)

khairul said...

BD...suke tgk pe?????org yg pegang camera tu ker?? :)

khairul said...

Needa..panjgnya komen wakaka x reti nak reply mcm mana dah....abg syaz ajak jupe ahad ni....ada berani ker?????????

Nenek...mmg sy beli nak amik pic nenek pom....wakakaa.leh aje nnt,bila nak wat photoshot??

khairul said...

Yanie....sabtu ni ok x????jupe ramai2

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

besa la .. kalau x komen panjang2 bukan needa namanya.. :P

ada berani??.. motipp??.. nak beradu tenaga ker ??.. silat kalau ai tataw.. karate-do ai taw.. -->> muahahahaha..
ker kayak..buat upside down gittu..

p/s:
InsyaAllah.. klw diizinkan..

c u there lah yer ( vibrate make up table kesan SMS Nek malam tadi masih terilusi.. MUahaha)--> x paham x per

:P

Deqrum Laiel said...

cikgu gaji x besau la...
cikgu x kaye...
x kaye harte...

tp kaye kasih sayang...
maka, kahwinlah dgn cikgu yer....

:P

khairul said...

needa..ada berani lah coz yg pastinya needa yg kene belanja wakakaa..mmg x faham pun lawak tu :)...

khairul said...

Deqrum..nak sangat kat cikgu cikgi ni tpi diaorg yg x nak kat kita huhuhu...

Mohd Fairuz said...

Salam... Dah ada dimana nie?