Wednesday, March 24, 2010

Makan Di Mak Tim

Assalamualaikum......
Xtually ni 2nd times aku makan kat sini,1st time dulu aku g makan dgn Abg eQ.Aku dah post dah bab aku jupe dgn Abg Eq tahun lepas kot huhuhu dah lupa dah.sekarang ni aku g makan dgn eziwan kat ni.....

Ni lah waktu urusniaga diaorg,so kalau rasa nak mai makan kat ni pastikan anda ikut waktu urusniaga dia k....jgn lambat jgn cepat.sini limited sikit seat dia so kalau nak dinner tu better lah g pas solat maghrib coz pas isyak aku rasa kene makan tepi longkang x pun kene makan tepi round the board tu hehehee

Ni lah rupa nasinya yg syyoookkk banget tu...tapi masa g hari tu ayam masak merah je yg ada so aku sebat je lah kan....asalkan ayam :)


Kuah ni pun syok gak...abis 1 mangkuk kau bedal...


Nama air ni Bandung Soda tapi aku rasa mcm air bandung je...x soda pun


Ni plak rojak buah ....rasa lah kalu g sana nnt coz mmg berbaloi2



Ni Laksa Johor....eziwan yg makan tapi dia kata x sedap.... ntah lah aku ni kureng lah sikit dgn laksa2 ni...tapi laksa penang yg aku makan kat Pengkalan Balak, Melaka tu mmg syok...
ok lah takat ni dulu..banyak lagi tempat makan aku nak cite...
Adios............

15 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

baru tgok kat TV 9 ttb masa balik drp jusco ternampak kedai nih..x jauh pon drp ukay perdana.. dah aim dah with my sis in law nanti nak gi situ..

Dlam tv 9 tuh dia promote botok2 yg mmg kat johor pon susah nak dpt..

Benedict Bernard said...

kalau kerol yg petik gambar ni, kira dah improve, kalau orang lain yg petik, maknanya kerol tak improve improve.. ahaks..

khairul said...

needa....botok2 x pernh dgr plak hehhee...nnt kalau nak g sini cakap k..nak try botok2 plak :)

khairul said...

Ben....hehhe mesti lah sy yg amik :)

makcik rokiah said...

laksa kah itew abg yo? bkn soto?
nape nmpk cam soto?

laksa johor pakai spaghetti ..
<<< tu dia org kuat mkn bg komen :))

-cD- said...

alahai mak tim... rindu mee bandung muar dia... slurpppp..

khairul said...

key ahs....tol ker????maknanya saya ni salah info kot hehhe...

cD...jom lah kita g....asyik berbalas pantun hehehe

ezam said...

menyelerakan!!!!!!!!

Cik Wanie said...

wanie dah lama kepingin nak mkn kat situ,
tapi blum berkesempatan lagik,
dok lupa saja,
tapi bila dah tgk entri nie,
teringin plak nak g mkn,
huk huk huk

@xiM said...

ada tak alamat restoran ni?

Cik Wanie said...

ala axim,
retoran nie kat keramat au3,
nanti kit api kl,
wanie bawak ok;)

khairul said...

salam cik wanie...lama x dgr cite hehee....nnt kalau end of july ke nk datang KL cakap lah mana tau sy leh g makan dgn cik wanie :)

khairul said...

axim....cik wanie dah jawab daaaa :)

Cik Wanie said...

kenapa perlu end of july khairul?
sebelum2 tue x blh ker?
huhuhuhuhuhu.....

hurm...
teringin nok g makang kat situ,
huhuhuhu

khairul said...

cik wanie...end of july baru abis kontrak daaa...hehee,kalau b4 tu kene datang kemaman lah :)