Friday, April 23, 2010

Pindah Lagi

Assalamualaikum....
Rasanya dah sebln aku x updated blog ni,masa x mgizinkan hehee....terlalu banyak dah berlaku dlm masa sebln dua ni tapi just keep in my mind je lah coz kalau pun nak cite kat org rasanya pekdah yg aku dapat pun mcm menyesakkan sistem pernafasan aku je.
Yg utama kat sini aku adah berpindah company ...Intra Oil Services plak sekarang ni.dalam masa hampir dua tahun aku wat blog ni dah 3 company aku dah pindah.org tua2 cakap jgn pindah lebey dr 7 kali nnt kita akan jd papa kedana....tp tu utk pindah umah lah kalu pindah keje ni aku x tau lah leh apply ke x huhu
Semlm opis lama aku ada col,dia nak amik aku keje balik ,dulu cakap nak pakai indon tetiba nak amik aku balik huhu....ntah lah tapi aku dah ikat 3 bln kontrak dgn company ni mana mungkin lah aku leh nak lari g company lama.



Pasal kehidupan aku plak...mcm2 ada lah susah nak di cerita kan,sbb tu aku rasa tenang bila aku di laut coz aku x yah duk fening2 nyamuk nak pk fiel dan perangai org.nampaknya nawaitu nak keje darat terpaksa aku KIV dulu wat masa sekarang sampai lah aku kawen insyaallah.
"Betapa susah menjadi aku...tak melayan di kata kekwat...di layan di kata gatal...diam di kata x hati perut....bercakap di kata defensive"
"Sometimes I like walk in the rain coz nobody will see my tears."
Jiwang tahap dewa plak....
Adios

18 comments:

Chef Aduka said...

Salam Khai......pindah utk kebaikan tak apa...biar apa org kata,just be yourself....org boleh cakap mcm2 kat kita...tak kisahlah,hanya kita jer yg paham diri kita nih...

khairul said...

chef aduka...tu lah kan...tp kalu dah nama pun hidup bermasyarakat redha je lah

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Wakakka.. (curi tag keroll).. kerooll jiwang karat atas kapal tgok laut....

Dah naik kapal rupanya..patut la senyap...

Aper susah2 nk pk cakap org...buat sakit kepala jer lahh..!!

artisticklytouch said...

kakeroooollll....

sebab ko lah lagu project pop tuh dah jadi ring tone hp aku sekarang ha ha

atas kapal ke dek non?? ish bila turun kapal bagitau naaaa

Benedict Bernard said...

hang memang kekwat lar!

LARIK!!!!!... heehhee..

NenekPenne said...

time keluar dgn kitaorang asyik gelak jer.... tak tau pulak jiwang.....

khairul said...

needa....tu r pasal tetiap hari duk tgk laut jd dugong jiwang plak hehee....

artisticklytouch...ya ampun nama mmg artistic sungguh wakakaa...leh aje klau nak layan karoks lgi :)

khairul said...

Ben....ye ker???wakakaka x perasan plak

Nek...senyum di bibir jiwa parah wakakaka...lupa daaaa tajuk lagu tu

artisticklytouch said...

panggil art udah ler boh

khairul said...

Art....adoiii terlupa boh :)

Cik Wanie said...

x per,
berpindah kerana keje kan,
bukannya suka2 kan...

btw,
sayu tol lagu kat blog khairul nie,
*sob sob sob*

Cik Wanie said...

x per,
berpindah kerana keje kan,
bukannya suka2 kan...

btw,
sayu tol lagu kat blog khairul nie,
*sob sob sob*

LegendaryRanger said...

aik..intra oil plok??? kenal dok sapo nih?? hari tu google nok cari dewan mahsuri, juppo blog demo..kerol weh..

khairul said...

cik wanie...b4 terlupa nak ucap hepi bufday...dont sedey2..kita kongsi bln yg sama :)

khairul said...

lagendaryranger...nama kot omputih ni lah x tau nak teka ni hehehe...sapa ek???

Cik Wanie said...

owh ye ker,
hihihihi...

khairul,
blh x sms kan no,
nak menjemput nie,
huhuhuhuhuhu

AKU OranG LauT said...

bro 2nd....

intra oil ok la tu..bwh petra group.

mgkin ke sana gak pas nie..

skrng ngan sapuraAcergy tp takleyh nk bernapas sgt...murah dr misc.

mau ke tmpt laen blk nie..

bro klaw ada lobang, tolong2 roger okeyh...

khairul said...

Bro 2nd gak....hehehe

nak join company ni ok je boh... :)