Sunday, April 25, 2010

Seketika Bila Aku Bohsang

Assalamualaikum....
Bila aku dah bohsang di suatu petang.....
Aku: Ibol..ko nak g aner ni??
Ibol: X tau..ko cakap nak g mid valley
Aku: X yah lah....ramai org ..ko g tempat jarang kita g lah
Ibol: Ok...

Aku:ko nak g ner ni???
Ibol: UM..ni lah tempat jarang kita g
Aku: tempat ni aku x pernh masuk pun...bkn jarang.tp syok gak hehe



Aku:Leh masuk x ni bol???kalau patah balik wat malu je
Ibol: Aku dah biasa lah


Guard:nak ke mana ni encik??(sopan sungguh soklan dia)

Ibol: Kami nak lalu je

Guard:X leh encik...ni bkn jalan raya nak lalu2 sesuka ati...(dah kasaq sikit)

Aku: Lalu pastu singgah jap nak jupe dekan.kami ni ex student UM tahun 2004(sambil aku senyum buatan)

Guard: ok2....

Aku: makasih...

Ibol: selama ni aku lalu dia x pernh tanya pun..apsal dia tanya plak ari ni???

Aku: mood dia nak bekerja nak wat mcm mana



Ibol park kete n aku pun duk jenguk2 lah UM ni,x tau nak g mana2 pe lagi sesi duk pornografi lah ...


Ibol pose



Aku pose



Ibol pose catwalk


Aku pose budak sekolah


Ibol pose model gusi


Aku pose lagu 1 malaysia

Ibol pose tepi kete dia..


Aku snap pic bangunan ni...

Dan bangunan ni

Serta couple duk lari2 manja dalam hujan rintih2

Pastu.....kami balik umah...
Tu lah yg aku wat bila bohsang....sapa kata aku x bz masa cuti???
Adios...

13 comments:

eqbalzack said...

aikk?1 nape abg eq tak jumpa pun....
tempat abg eq tu...hehe

khairul said...

salam....abg eQ mcm mana nak jupe...pegi pun dah petang hehehe

wahdi said...

bro FB hang apa, cepatlah add aku huhu

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Kerol - wakaka..Lawak tul tgok korang dok bergambar kat situ.. Sungguh la kebosanan sampai ke UM gi lepak2.. baik la pi panjat bukit ker gunung..

Situ lah tempat needa bertapa yg menyimpan 1001 kisah suka duka..

Lepas nih gi UKM, UiTM , UPM & UIAM pulak ehh..

artisticklytouch said...

lawak gak mung ni..

NenekPenne said...

patut akak buat jugak gitu sekali sekala.... rasa mcm nak pi Uitm jer...ha ha ha

khairul said...

wahdi....dah add dah..jupe di FB ye

needa...setakat ni cuma wat USM dgn UM je wakaka

khairul said...

nek...wat lah syookkk wakaka

artis...sikit2 je hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

pakcik...
apa habaq....
lama cik yanie gebu tak singgah kat sini

hehhehehe

artisticklytouch said...

dah artis pulak jadinya aku...oit, ko add wahdi je? aku? ha ha

art_touch@yahoo.com

khairul said...

cik yanie...sungguh acu yanie tu yg duk bz sgt hehee...

khairul said...

ok2...aku add nnt k art hehee

Cik Wanie said...

encik khairul,
sila smskan no kamoo ke no hp cik wanie yer,
URGENT !!!!!

terima kasih.....