Tuesday, March 17, 2009

Impian 2009


Syukur alhamdulillah coz salah satu azam aku utk 2009 dah tercapai.tapi yg pasti bkn utk kurus lah coz dr pic ni pun leh tau aku x akan kurus wakakaka



Jom aku bawak jalan2 jap, x jauh pun tapi kalau nak berjalan dr stesen LRT Putra tu berpeluh jugak lah sampai basah baju hehehhee




Selamat datang ke rumahku .....syurgaku tu belum leh lagi lah coz baru je beli.walaupun kecik dan buruk tapi at least nampak lah hasil aku keje selama ni.Ada gak tanya apsal aku beli kat KL??sbb aku pk masa depan leh lah aku wat sewa hehehe




Tgk pada pic ni memang cantik tapi realitinya x cantik pun,aku nak cat color lain tapi wat masa ni aku x peruntukan utk wat renovation huhuhu insyaallah kalau ada rezeki aku pas balik belayar nnt aku akan wat sume ni.



Sink ni memang dah lama sangat tapi x pe lah coz pakai je apa yg ada sekarang.sikit2 lah nak ubah coz kat KL ni sume brg mahal


Umah ni ada 2 bilik dan 1 bilik air je sempit lah kiranya...tapi utk aku yg bujang trang tang tang ni x pe lah.kalau kawen nnt beli lah umah lain plak coz aku sebenarnya x mau lah anak2 aku membesar kat KL ni hehehe wahhh jauh nya aku nye vision kan??




Ni bilik air,sempit aku pun jd pening mcm mana nak letak semua khazanah negara dalam bilik air sesempit ni.



Pas tinjau2 umah pe lagi masa utk minum lah....di sebabkan sume member2 aku ni pemalu nak tgk muka sendiri dalam blog maka aku x letak lah muka diaorg.

Tu masa umah aku mula2 dapat lah sekarang ni aku dah angkut sume barang aku yg ada kat langkawi tu masuk umah ni.walaupun tdo atas lantai lagi tp x pe lah hehehe


adios

7 comments:

Benedict Bernard said...

.

SiMpleSmArtErMe said...

..nih umah kat Ampang tuh ehh??

Penat owh...pindah umah nih esp umah yang tinggi & kena naik lift..

shabudin said...

tahniah, at least ada vision dan vision dah tercapai....berakit2 ke hulu, berenang2 ke tepian, bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian...

khairul said...

salam abg syaz
Ni umah yg kat area sri rampai je hehe mujur umah kat tingkat 1 je so x lah mencabar sgt nak panjat tangga :)

khairul said...

salam shabudin...
x leh nak masuk blog u ... tq hehee insyaallah another vision akan tercapai nnt :)

shabudin said...

haiyo, khai, shabudin dan abang shaz tu sama la weh.....hiks...

DarcyDiaries said...

Errmm...

Awok beli umoh sini doh ke?
Buleh laa buat house warming, jgn lupa ajak!

P/S: Umah sendiri pun tak buat house warming lagik