Monday, May 11, 2009

Happy Birthday To ME


Hepi befday to me
hepi befday to me
hepi befday to kerol hepi befday to me
wakakakakaka

Aku nyanyikan lagu utk aku sendiri hehehe x pe lah coz umur 29 tahun sekali je datang seumur hidup kita ni .Aku dah nak tulis semua ni masa abis je sambut befday aku tapi hari tu tersangat lah bz so x sempat nak wt pe2 pun.

Thanks a lot kat sapa2 lah yg duk kirim sms,email,col n x lupa jugak yg hantar thru Tagged.com,myspace ,facebook dan aku lupa nak check aku nye friendster huhu.



Thanks jugk kat chief cook (bahauddin)aku yg duk bersusah payah wat kek utk aku hehehe,aku hajat nak makan utk member kapal je x sangka plak yg dia ni dah jemput sekali dgn kontraktor n pekerja shipyard sekali ....

Bergema kapal aku org nyanyi lagu hepi befday utk aku wakakaka x pernh seumur hidup pun aku sambut siap dgn tiup2 lilin bagai.Mujurlah pg tu bos aku x attend meeting so aku pulun wat kuih dan duk on9 kalau x jgn harap nak bersenang lenang duk kat dapur waktu keje.



Ni waktu tiup lilin hehehe....siap aku wat wish lagi tu tapi pe yg aku wish tu ...biarlah rahsia hehehe




Ni david anak sukam org sarawak ....saje je nak letak pic dia coz org kapal pun ada bca blog aku :)




Antara yg dtg lah ada lagi muka diaorg tapi x mau lah menyemak kan dalam blog aku hehhee.




Pe pun sepanjg aku meniti perjalanan aku selama 29 tahun ni terlampau banyak pengalaman yg aku lalui....pahit maung manis sume ada yg x akan sama dgn apa yg anda sume lalui.Dan bkn mudah sebenarnya menjdi aku ni...ada sedih dalm ketawa,ada hiba dalam senyuman....

Kalau di tanya apa yg aku capai sepanjg umur aku ni???ntahlah coz bg aku,x apa yg leh aku banggakan.Coz sebgai makluk Allah aku kdg2 tersasar jugak dr landasannya,sebagai seorg anak aku masih lagi x mampu nak membahagiakan mie aku,sebagai abg aku masih lagi x mampu nak tolong sume adik2 aku,sebagai sahabat aku rasa aku ni x leh di jadikan tauladan dan sebagai kekasih(ada ker??) aku pasti aku mengecewakan org dan mengecewakan diri aku sendiri.

Apapun aku x pernh serik ingin berubah dr buruk kepada yg lebih baik....


adios.....

14 comments:

-cD- said...

Happy Belated Besday...
huhuhu nak adiah kena balik ke daratan ler.. huhuhu

NenekPenne said...

happy belated birthday...

baru 29 tahun? muda lagi......

khairul said...

Tq cD hehehehe agak2 kalu balik nnt nak bg hadiah pe ek???

khairul said...

Tq nenekPenne...
29 muda hehehe 28 tu muda tua ker??? :)

NenekPenne said...

muda lah tu kalau compare dgn nenek yang uwaaaa dah nak masuk 40 ni... huh? i'm going to be 40 soon.... cam tak caya lak....

muka u looks familiar..no no! bukan sebab selalu tengok muka u kat blog si Ben tu ... tapi it reminds me of my old fren... but never mind....

SiMpleSmArtErMe said...

28 tuh young & energetic like me..MUAHAHAHA.. =P

Nek - biar betul la dah nak masuk 40??..tipu ahh..

kerol-dah wish ko kat blog ben..

khairul said...

Nek - dah ramai cakap mcm tu bahaya coz kalau org baya2 nenek dulu ckp kalau dah 7 org cakap jupe muka sama sah2 umur pendek huhuhu dangeroussssss

NenekPenne said...

@needa: yes i am..i'm going to be 40 soon... apsal tak caya eh?

@kerol: yer ker mcm tu bukan ker ajal maut tu ditangan tuhan...
tak derlah sama mcm identical tapi features tu mcm sama ...

shah said...

wah...nenek dan soalan klise untuk si khai ni....hahahahahaha....anyway, happy birthday....

khairul said...

hehehehe maknanya sama tapi x serupa lah tu ek???
tq shah hehehe nak mintak hadiah rasanya dah tuo...tapi kalau nak bg sy amik je wakakaka

khairul said...

hehehehe maknanya sama tapi x serupa lah tu ek???
tq shah hehehe nak mintak hadiah rasanya dah tuo...tapi kalau nak bg sy amik je wakakaka

~ cDaN ~ said...

hepi belated befday gak... :)
all the best.....

maman said...

tetba blog apdate.. selama ni sunye je..

Happy belated besday gak! 29 MUDA lah! hehe

Alexandaria said...

epy belated besday bro...nnt trun darat celeb8 laei skalo..nak gak blckforest cake tuh!!!!