Wednesday, June 25, 2008

Aku dah dapat lesen


Seperti yang aku cakap,aku nak g test jpj kan?so semlm 24th june , aku g lah kat tempat memandu Arah Muara...aku pun x tau sbb pe dia bagi nama arah muara coz nak kata ada sungai ,x plak aku nampak muara sungai kat situ...

di sbb kan hujan yang terlampau lebat sepanjang hari test tu,aku x dapat g dgn motor kapcai aku,so dgn baik hatinya zul member aku nak tolong hantar g sana.pe2 hal aku makan lah dulu kan b4 nak menjalani test kete n motor.ni lah nasi lemak n teh yang aku minum...x kan korang sume jupe nasi lemak daun pisang 50 sen kat malaysia ni kecuali kat langkawi ni,tapi kuantiti nasi lemak dah tentu sikit coz harga beras dah naik.terima kasih pah lah coz naik kan harga beras....nant kita makan ubi kayu plak ye...


aku ni penuh semangat lah mai kul 0745 pagi ,tapi jpj ni datang kul 1030 pagi very lah the melayu sangat...tunggu ingat x jadi coz hujan x berenti turun..tup2 bila jpj sampai elok plak hujan berenti,diaorg ni ada ilmu tolak hujan kot..

so dgn penuh debaran lah aku ni duk tunggu turn test tup2 no 49/53 amik ko....sayup sangat org kedah cakap.tapi alhamdulillah lah coz aku pass utk lesen kete ni,aku x tgk pun markah aku dapat coz yang penting lulus....x kan termaktub dalam lesen memandu markah kannnn.



permandangan indah masa hujan kat litar ujian kereta...

















ni plak litar utk ujian motosikal...


no utk ujian motosikal 27/35



suasana masa ujian motosikal...tetap hujan tapi alhamdulillah kami sume x kene lah hujan coz ada jpj...memang diaorg ni ada ilmu tolak hujan lah hahaha...
yang tua dalam pic ni cikgu megat.dia lah yang jd cikgu aku masa belajar kereta,tapi masa aku pass aku x bagi apa2 pun kat dia.teruk aku kan....

ok lah sampai kat ni dulu,aku sebenarnya demam ni.td balik keje kene hujan panas.sedeynya hati kalau demam2 mcm ni duk sorang2.

wan plak x jadi mai next week...bosan lagi lah hidup aku.

1 comment:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yahooooooo..tahniah...dah dapat lesen eh...

bleh bawak yanie jalan2...he he he...

(^_^)