Saturday, June 28, 2008

sahabat baik ku...2

Sahabat yang ke-2 aku,Siti Raihanah bt Yusof aka John,yang aku kenali 1996.duk sekelas dgn aku selama 2 tahun.tapi kami kekal berkawan sampai sekarang ni.susah nak jupe member yg sekepala mcm ni.kalau kat sekolah dulu ni lah dia kaki ponteng sekolah tapi aktiviti kami x pernah kantoi hehehe...

Aku n dia ni dah di gossipkan oleh ramai org tapi oleh kerana kami ni sekepala x leh lah nak bercinta2 ni,nanti kalau kawin sah2 bergegar satu umah coz kami gelak bukan gaduh :)

dia ni dah aku anggap mcm saudara,tempat aku curah masalah n tanya bab perempuan,nampak mcm sopan dia ni kan walaupun x pakai tudung tapi nasib baik jd perempuan.ingat dulu dah nk jd lelaki hahaha






ni pic dia yg aku amik masa dinner kat KLCC,b4 tengok wayang.














Ni plak sempat gak posing masa nak masuk dlm panggung,













ni plak gaya kami kat terengganu,
berbeza kan hahaha











Kalau aku g K.L dia ni lah yang aku jupe,aku harap dia ni jupe lah Mr. Nice Guy yang leh jaga dia.yang pasti yang leh dia respect kalau x mahu kene sepak terajang dia nnt.Dia dah jd nurse sekarang,1 sekolah terkejut,coz minah yang brutal jd nurse hahahaa

Adios...

1 comment:

Me said...

selamat datang ke blogging world!!!!

saya n kasik sy punyer add blog pun, dah lama x update. nnt bila dah update sy kasik ye =)
take care...