Monday, January 4, 2010

Peah Praktis


video

Assaalamualaikum....

Saje aku post video ni coz mlm td aku duk godek2 portable hard dics terjumpa video ni....masa ni aku jd Jr 3rd mate kat Bunga Kenari....mamat ni nama hairulnizam aku rasa tapi lebey di kenali sebagai Sofea...tp aku apnggil PEAH je lah..

Gelak sorg2 aku mlm td bila ingat balik masa ni,kesian kat Electrician dan Cadet duk layan kerenah dia nak wat reheasel masa sambut 31 Ogos hehee

Adios....

18 comments:

NenekPenne said...

eeee kerol jahat.... ha ha ha....

tak tahan tengok member buat muka.... dan yang sorang lagi tu tutup muka dgn bantal tahan gelak...

ha ha ha...

Risik said...

slam bro..awt kawan hang lembut sgt..aaauuuwww sutunnnn!!!hehhee

khairul said...

salam nek...wakakaa lawak betol dia ni,sampai capt pun panggil dia Sofea...

khairul said...

Risik...nak wat mcm mana,dia ni steward kapal sbb tu lah jd mcm ni kot...hehee

Alexandaria said...

adess...

imam said...

oit 2nd..sian si sopea..

mane yek si sopea nie..lama tak jumpa dia..
mase saya campur dia dulu, kalo panggil nizam ..haram dia tak menyahut..cilaka..nama sopea juga dia nak...

hang bebaik 2nd ngan dia..dia usha barang nanti..hahahaha

khairul said...

salam imam...campur dia sekali je...dulu masa on,dia selalu dtg lepak bilik nak halau x sampai hati..tunggu je lah sampai dia balik bilik.
dgr2 dia nak jd os dah sekarang ni,coz dia unfit utk jd steward.

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Betul tuh nek...i sokong u..giler jahat kerol membuli si sofea tuh...

Kuat betul kerol gelak... kerol mmg suka gelak.. hari tuh masa makan pon kerol gelak camtuh.. :P

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dah tak dak keja la nih eh? hahahha

Cik Faridah Huda said...

Part angkat beg paling akak sukeee dikkk....hahahha...sungguh videoklip.....

hahahahhahaa...gelak nan stop lepas tengok Peah nieh....

khairul said...

needa...sy ada lg video dia gelek lagu mas idayu tapi x leh lah nak post..nak blog sy kene terjah plak..
sy gelak cket je :)

khairul said...

yanie...masa ni dia lah x keje duk suruh sy rakan sy pun rakam je lah hehe..

mek...x sangka dia nak angkat beg tu,tu yg sy gelak...lg 2 org dah tergolek2 dah..

Cik Faridah Huda said...

2 org tu pun memang penyumbang jugak..buat muka tak sanggup nak dengar nyanyian si Peah..memang mengundang getaran pankreas tanpa henti....wohhoooo....satu penyakit dok gelak sorg2 dpn pc...

NenekPenne said...

kerol gelak sikit menda..gelak byk yer... ha ah needa, hari tu kat flaming tu pun dia asyik gelak jer...

kita dalam hati, eeeh mamat ni suka nau dia gelak...

khairul said...

hehehe...kutuk dalam hati lah tu nek yer????dah tu lawak sy gelak lah...bila free lg???

NenekPenne said...

bila bila pun free kerol oi cuma tak ada pun kerol call ajak keluar..kalau ajak, laju jer kita nak....

eeh tapi la ni boleh ker kalau nak keluar? kang kang..ada plak yang.. oh biarlah rahsia...ha ha ha...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

betol2..nek..needa gelak sbb tgok kerol gelak... mender x lawak pon leh jd lawak sbb dgr kerol gelak..

(..nak needa imitate camner kerol gelak..??...)

kerol lahir dlm bulan gelak kot....sbb tuh suker gelak...

Nek..FYI..wknd nih x keje..yess!!.. Berjaya counter requirement meeting tadi !!

khairul said...

Nek...katanya akhir bln ni ada pojek..jd ker??? x sabar dah nie...