Sunday, December 12, 2010

Box Office

Assalamualaikum......
N3 kali ni aku nak cite pasal movie yg aku duk tgk sepanjg 3 minggu kapal aku kat anchorage yg mana ada yg aku x masuk pun kat sini sbb aku dah lupa...yg aku tulis ni sbb dvd masih aku simpan yg aku x simpan tu aku dah letak kat maan2 ntah ....
Utk menghilangkan kebosanan kapal yg tidak bergerak ni aku tgk movie2 nie ,aku x wat sinopsis sbb ada yg aku dah lupa jalan cite serta watak yg diaorg pegang huhuhu The reader....aku x tau lah apsal kalau kate winnslet berlakon mesti ada bogel2.,citenya menarik sebanranya cuma x sesuai utk tontonan kanak2 rebina.banyak aksi2 yg x patut di tgk....


You again.....cite lawak yg syok di tonton.tp macam biasalah ending yg dah leh di agak...

Confession of shopaholic......jgn lah aku jd mcm dia ni kan?????


Ramona and Beezus....cite famili sesuailah nak bg anak2 tgk....pe lg cuti2 sekolah nie



Aku kenal pelakon ni melalui cite Eclipse...bila dia berlakon cite ni aku jd janggal plak tp syok lah sbb mmg sesuai dgn watak dia ni...org yg bermasalah hehehe..ending???sedey wwwoooo cite pasal famili so duk lah ramai2 tgk cite nie



Ni cite russian...tp ada subtitle english lah...ok lah bg aku sbb terasa kenapa kita perlu belajar sejarah...kita x leh nk mgubah sejarah tp kita mampu mgubah masa depan...


Me and Orson Welles....aku duk layan cite ni sorg2 sbb org lain cakap cite ni bosan...tahap bosan dia ni leh tahan lah tp bg peminat cite2 mcm drama tu syok lah layan...

Ni pun cite france kot aku pun dah lupa tp diaorg x cakap omputeh lah.....mcm biasa je cite dia ni tp masih leh di layan lg



Date Night....kalau steve carell yg berlakon mesti cite lawak kan???lawak yg ada action lah kiranya....


Caprica.....cite mgarut lah tapi aku tgk sampai abis gak...ending yg pending so kene lah tunggu caprica 2 plak

All about steve....mat saleh nya cite mcm2 idea ada kan??tapi syok cite ni lawak bangang pun ada :)


27 dresses...pas tgk cite ni maka ramai lah x nak jd pengapit.....org kata nk kawen cepat kene jd pengapit,aku x pernh jd pengapit sbb tu kawen lambat kottttt heehhe



Step up 3D....aku rasa cite dia ni mgarut sgt dah sbb nak cite dalam masa 1 1/2 tu pasal 2 pasangan....jd terlampau bgk yg x sampai maksud...bg yg tgk step 1 & 2 tu mesti kecewa tgk cite ni... mcm aku huhuhu


Baby on board......Utk tontonan org dewasa sbb banyakgak adegan yg x patut di tonton serta bahasa yg di pakai mmg utk org dewasa sahaja ..........


Gia....lg banyak adegan2 yg under age di larang keras utk menonton....


Housemaid...x sangka aku cite korea dah sampai tahap ni sekarang..dah tahap omputeh dah...pastikan budak2 x menonton cite nie....dah lama x layan korea huhuhu



Carmen....kesian pd lelaki lah sbb krn cinta aku turutkan,akhirnya aku di tali gantung...lg bnayak adegan2 yg bukan utk tatapan budak2...




Salt....Aku suka cite ni mcm mana aku suka tgk cite mr and mrs smith....



Jonah Hex...baru je abis tgk...aku x tau lah cite ni di adaptasi dr novel ke cite karton tapi leh tahan lah...


Eclipse...the twiligt saga....kalau kapal gak twiligt tu amik utk kira waktu subuh lah....paling best sbb x masuk akal wakaakkaa



Price of Persia....sedap tp x sampai tahap yg leh aku bangga hhuhuhu


Sorcerer's apprentice...kene wat sambungan cite nie


X lupa cite hindustan,ni lah cite yg aku beli tp x mgesal waakkaka...pergambaran banyak di singapore .

Lagenda budak setan....one and only cite melayu tu pun aku bawak dr umah.yg aku perasan cite ni si lisa surihani tu dah leh berlakon....tp watak dia lepas operate tu aku rasa kaku beku lg lah..kene banyak praktis
Tu je lah,aku beli banyak dvd sini sbb harganya dalam 10,000 dong je. sekeping.kalau kita covert ke RM dalam 1.50 tu yg aku leh beli banyak2
Sampai sini dulu..........
Wassalam ...adioss

2 comments:

SafaRi09 said...

Tempah beli dvd bleh? alang2 murah, leh borong terus tu.hehe

khairul said...

wakakkaa...kata download internet movie????