Saturday, September 20, 2008

Di Tag...Tag ...Meng Tag..

Sebetulnya aku banayk benda nak cite tapi bila Para para sakura duk tag aku so aku jawab lah.kat umah aku ni sekarang nak wat majlis buka pose...hehehe
Nant aku post kan blog bila majlis dah selesai k....selamat menbaca tag :)

* link to your tagger and post these rules on your blog
* share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
* let them know they're tagged by leaving a comment on their blog
...________________________________________________________...


  • HENPHONE...
Kalau bab HP aku ni bukan jenis yg suka tukar2 HP,yg aku pakai Nokia 6270 pun dah hampir 4 tahun.bukn x niat nak tukar tapi bagi aku wat pe canggih2 pun kalau aku ni cuma tahu takat nak col or nak msg je.tapi la ni aku pakai 2 HP lah coz 1 untuk celcom 1 lagi utk maxis ....

  • ALAT SOLEK...
Hahahaha alat solek????nak kene cite ker?huhuhu bkn x ada tapi benda asas je lah,deodorant,bedak badan,minyak wangi,gel rambut ala benda2 asas je lah.tapi kalau belayar baru lah ada penambahan sikit,mcm losyen n pelembab bibir.tapi depend pada negara yg aku p lah.

  • LESEN

Bab ketiga aku tulis dalam blog aku ada lah bilamana aku dapat lesen memandu huhuhu,aku dapat lesen bawak kapal dulu baru lah aku dpat lesen kereta n motor.
  • KASUT
Kasut aku kalau nak di kira terlampau lah banyak coz ada je aku nak beli.tapi oleh kerana aku ni ada beradik lelaki 4 org n saiz pun sume sama jadi memang kasut aku x akan kekal lama dalam almari tu.tapi bila aku pindah langkawii baru lah almari aku penuh balik dgn kasut.....


  • GAMBAR
HBergambar salah satu hobi aku...sejak zaman2 sekolah lagi aku suka bergambar.dulu dapat je duit biasiswa terus aku n geng2 sekolah bergambar x kira lah di mana berada.ingat lagi masa aku formm 4 ponteng sekolah semata2 nak bergambar kat tepi pantai hahaha.tapi teknologi dah moden sume gambar2 yg aku amik sekarang aku dah x cuci lagi ,sume masuk dalam laptop ni....

  • AwsYjANG
WAYANG
Bab wayang plak,aku 1st time tgk wayang masa aku belajar kat melaka.G tengok kat Mahkota Parade cite pe aku pun dah lupa coz dah berbelas tahun rasanya.masa duk langkawi plak tgk wayang adalah rutin mingguan coz x pe nak di buat.tapi bulan2 pose ni aku x tgk lah hehehe


  • MUSIC
Muzik ni aku start mcm seiring dan sejalan masa aku nak amik PMR...masa tu nak study mesti dgr lagu.klau senyap sunyi aku x leh nak study.Masa aku duk kat alam pun macam tu gak,kecuali kalau aku nak menghafal baru lah aku akan tutup.Masa duk langkawi org nak tau aku ada kat umah ke tak bila umah aku ada lagu terpasang.kat kg pun mcm tu gak..kalau bising je umah aku tu maknannya aku ada kat umah lah tu..:)

Cik Sakura Nak TAG :-

Abg EQ
Akak Cun
Amer SP
cD
Adie
Alfaf
Cik Wanie

3 comments:

[[ Sakura ]] said...

meacih kerana jawab tag sakura.hehehehe 1st time tgk wayang kat mahkota parade erk? sekarang da ada 3 wayang da abg khai..mahkota parade , MBO melaka Mall , dan GSC dataran Pahlawan...hehehehe

cik wanie said...

khairul...

alamak wanie kena tag ker?
hurm...

nanti wanie jawab ok;)

-cD- said...

sonok ehhh sebelom g belayar tag orang... huhuhu