Tuesday, June 16, 2009

Malas


Assalamulaikum....

Dah lama x updated blog ni , sbb pertama broadband wat hal .... haru biru jdnya coz lama sgt x leh nak on9....yg kedua hehehe biasalah malas menguasai diri.

Aku masih kat kapal lagi,dan kapal pun masih kat Keppel lagi aku pon x tau lah bila lah nak blah dr sini.kalu dah lama2 sangat duk kat darat ni bosan gak,walaupun gaji jalan mcm biasa tapi kepuasan tu langsung tiada....

Nnt lah aku cite panjang lebar hehehe



Yg pasti aku nak ucapkan Hepi befday kat Kak Ngah aku yg sambut befday yg ke 34 hari ni...kek ni je leh bagi hehehe kalau ada umah masa ni leh lah bg yg paling atas tu ,lagi 2 tingkat tunggu another 2 years lah hehehe.

Semoga panjang umur di murahkan rezeki dan berbahagia hendaknya...amin



Tengah hari td gak aku dapat msg dr batchmate aku Zainal Nizam yg mana isterinya selamat melahirkan anak yg kedua...Harap yg kedua ni di panjangkan umur krn yg pertama hanya sempat bernafas di bumi Allah ni sehari aje.





Ni lah batchmate aku n isterinya Miza masa datang Honeymoon yg kedua mereka di langkawi.


Dahlah aku tulis yg lain nnt2 plak hehehe

adios

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat hari lahir kak ngah....

yang dapat baby....tahniah....

(^_^)

NenekPenne said...

apa malas2 ni...

bangun!!!! ha ha ha....

khairul said...

Tq cik yanie yg manis...kita ni bila plak nak timbang cahay mata ni wakakaka

khairul said...

Dah bgun dah nenek tapi mata je x bukak2 lagi hehehe