Thursday, May 20, 2010

Jalan2 Makan2

Assalamualaikum.....
N3 jalan2 x keje kali ni aku wat kat KLCC plak.....biasalah tempat kebanggaan rakyat malaysia utk melepak tp bkn hujung minggu lah coz di waktu hujung minggu tempat ni di penuhi oleh warga2 kerja dr bangla,indon,pilipino serta rakyat2 dr negara2 yg duk cr makan kat malaysia ni...
Aku amik pic ni coz aku rasa budak ni berani tol duk amik pic dgn baju konvo kat sini..mungkin dia ni dr UTP kot sbb tu dia bangga dgn bju konvo dia ni.tp kalau suruh aku bergambar dgn baju ni dlm org ramai duk tgk mcm shooting pilem aku x berani lah wakakaka

Pic aku x berapa nak elok mana coz aku malu nak usung tripod camera aku g KLCC kalau aku naik kete aku gagahkan gak lah tapi kalau usung bawak ikut LRT aku malaslah...

Aku suka pic ni..korang x suka pun x pe yg penting aku suka hehehe...



Sejak KLCC siap lagi aku duk teringin nak g kat bridge tu tapi sampai la ni....uummmm hampeh sungguh, x pernh kesampaian pun....

Dah ponet jalan2 so agenda selanjutnya makan lah....so pe kita nak makan ek???

Ada koboi siot kat KLCC ni,dah lah Q nya panjg x hingat aku pun beratur lah..dalam kepala hotak duk pk lah nak makan pe ek???tgk list menu yg terpampang di depan mata mahu lah rambg mata sejenak...


Budak ni sesuai jd koboi....aku tgk iklan western whopper tu mmg menarik...nak order yg tu lah....tup2 bila dah nak sampai turn aku.."nak diet lah,x jd makan ni"....aku blah cr kedai lain wakakakaakka

Pastu cari Untie Betty kat KFC......


Amik dinner plate.....



Minum air strawberi....


Makan plak cheezy cheese...sedap sungguh
Tp pe beza dgn burger td ek???lagi banyak kolestrol ada lah...hampeh sungguh aku ni
Adios.....

12 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

KFC...sedap nyer..

NenekPenne said...

laaaa diet menda mcm ni???

eeeh bila ada kat KL?

oihhh rugi dowh..kalau ada sampai 29hb..tentu leh ride ATV tu dgn makcik sorang lagi...

Tinta dari Lembah Kinta said...

Tu bukan budak UTP. Jubah konvo UTP kaler lain :)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ehh.. mana?? mak cik mana??... :P

jauh benor UTP nak amik gambar kat KLCC...hari nih dak Uitm konvo..

segan ehh keroll.. ai konvo master nnt nak gi amik kat tasik perdana lah...lepas tuh Putrajaya...

shooting utk album kwen pon kena cam uth gak kan depan orang lalu lalang... klw segan camner nnt??.. muahahaha...

Eeqrum Laiel said...

suke bebenor jalan2 KLCC yeee...

khairul said...

acu yanie....sedap sampai menjilat jari jemari wakakaa

nek...tu lah pasal..bkn diet mcm ni..melantak dgn penuh perasaaan namanya..ni keje masa cuti baru2 ni..

khairul said...

zam...color lain ek???x tau lah x pernh tgk plak org UTP pakai jubah color pe hehehe

khairul said...

needa...nak tgk movie marathon ker??kawen lain cik needa oiii...dlm segan tu ada excited wakakaka mcm pernh rasa je kan??

khairul said...

eeqrum...tu je paling dekat dgn umah hehee

DatinDiaries said...

wah...blog yg menarik...tak sakit mata nak membacanya.hehhehe

apa2 pun salam perkenalan ya

khairul said...

Datin dairies....tq :)
salam perkenalan gak

melatidaisy said...

salam ziarah,

tu jubah konvo uia :)