Thursday, February 23, 2012

Susan Boyle


Assalamualaikum.....

Aku rasa bg yg minat American got talent or Britain got talent or Brasil got talent or pe2 negara yg got talent lah akan kenal lah nenek ni ..Susan Boyle.Bkn aku nak cite pasal program ni sbb aku ni pe2 je yg berkenaan dgn realiti show kureng lah nak tgk.

Aku suka tgk clip ni sbb Susan ni yakin pd diri sendiri dan mempunyai tahap confident yg tinggi...i wanna be professional singer...terus jd bahan gelak.pastu bila dia buka mulut sume tepuk tangan....

So kesimpulannya,yakin lah diri sendiri sbb the biggest obstacle to achieve yr dream is yourself. Jgn cari alasan krn dia lah aku jd mcm ni..krn aku x wat lah jd mcm tu...walau seribu kali kita salahkan org atas kegagalan kita,yg pasti hanya kita saje yg akan mgalami kegagalan tu.

Nasihat utk diri aku sendiri.....

Adios...wassalam

4 comments:

NenetPenne (NP) said...

orang fikir dia tak boleh nyanyi. konon2 mcm syok sendiri..
sekali bila dia nyanyi...
hambeeekkk kau....
terkedu semua orang...

khairul said...

tu r kan....ce akak plak nyanyi hehe

lovelywa said...

mmg sedap sore dia..siap beli CD lagu dia wpun sepatah haram tak paham lagu yg dia nyanyi tuh..hehehe

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

nenet vouge!