Wednesday, July 23, 2008

aku sedang bercuti....

Aduh!!!! dah beberapa hari aku x updated blog aku ni,kebzan tahap kronik yg leh menjejaskan sistem penghadaman telah menyulitkan utk aku menulis.keje yg x pernah nak setel kerna asyik duk di tahap klimax je susah.dgn tekad aku mintak cuti,tanpa pk cuti aku ni di approve atau tidak aku blah mcm tu je.aku travel 12 jam dr umah aku ke k.l....kisah tu aku akan cite kendian lah k.

seawal 715 pagi 22 july,aku keluar dr umah kak ngah aku, coz dah janji dgn john nk jupe kat hentian putra.tapi biasa janji melayu lah sgt kan,aku g tunggu dpn pintu umah dia.aku tahu kalau aku x wat mcm tu nak mandi,make up segala akan amik masa.dah lama x jupe ni dia asyik duk colling2 je lah.syok lah sembg dgn dia ni coz ada je lawak yg dia nak wat.sambil sembg sambil makan nasi dagang tp x syok lah nasi dagang tu.aku telan jugak lah coz dah lama rasa nak makan.

kul 10 pagi bas dia pun bergerak lah ke kuala terengganu,huhu sedey woo coz baru sejam lebih sembg dah dia balik.aku suruh stay tapi dia dah janji dgn buah hati kat terengganu aku pun x leh cakap pe lah.

Oleh krn jarak masa yg panjg antara 2nd appointment,aku pun lepak lah kat KLCC coz sepatutnya aku akan jupe akak aku yg cun ni kat situ.pe lagi kan,kinokuniya tempat lepak paling best.selama ni aku p sana x perasan plak ada 1 department utk bahasa jepun.bila masuk sana terasa macam duk jepun lah plak.pe lagi tgk org kat kaunter pun ada iras2 jepun.lepak2 sana pilih2 buku,baca sikit2 tapi aku x jupe pun buku yg leh bagi aku feel heehhee ayat jiwang sikit.last2 aku beli majalah biasa lah hehehe men health n maskulin.

Tepat jam 1230 aku dah terpacak kat bawah opis akak ni,KLCC bkn lagi tempt kami jupe.oleh krn akak aku ni ramai sgt peminat so tempat ada lah Biarlah Rahsia hehhe borak2 sambil balas2 msg tp tu lah kan,syok sembg walaupn topik2 yg kami cakap tu mcm2 ada so terasa sekejap je masa berlalu.pic ni masa dia duk kusyuk bls msg,nampak soft side dia kan hehehe jgn marah.coz susah nak nampak muka mcm ni....

ni lah benda yg akak cun makan,minah saleh sgt kan???

ni plak yg aku makan,air x snap coz aku lupa....


pas janji temu dgn akak cun,aku lepak plak dgn member ms aku ni.org ganu lah.aku pun jalan2 kat bb plaza,so terbeli lah jugak 2 helai baju.murah je tapi comey lah.aku x snap pun baju coz x sempat ..lagi sehelai dah di amik oleh kudin aku.susah dapat adik yg baju se size ni......asyik di kebas je lah baju2 aku.

jalan2 dalam bb plaza aku pun g lah pivilion plak.aku g dulu tempt ni dalam pembinaan but now ish...comey n cantik n teruja lah nak jalan2.kaki dah letih so aku pun g tgk wayang plak.cite batman..the dark knight.huyoooooooooooo aku bg 5 bintang.

Balik tgk wayang,aku terus beli kek kat avenue K,befday anak sedara aku yg ke 10.melayang lah jugak 80 hinggit utk kek.aku ni bkn makan mana pun tapi sbb ada walnut huhuhu aku makan jugak lah i slice.


ni lah rupa anak sedara aku....anak kak ngah aku lah ni.sume puteri yg x jelita hehhee


Pas tu aku jupe plak wajah sebenar abg encem yg menjadi rebutan gadis2 malaya.kami g lah makan kat kak tim restoran tu,aku dah kenyanag tahap ulaq sawa tapi makan jugaak lah coz org cakap x elok tolak rezeki kannn.


tu je lah yg trjadi from 0715 til 2330 hehhe


adios :)

1 comment:

Rockrider 9.1 said...

pergh!!! gila panjang hari2 mu ittew wahai dinda. akak yg cun tu awat muka cam nak makan org eh? muahahaa

pape pon, akak rasa sgt syiok baca entry nie. very descriptive smp terbayang2 keseronokan semlm.

dah tgk dark night???? uwaaaaaaa...
nak tgk!!!!