Tuesday, July 29, 2008

Cuti2 minum...........

Sejak aku balik bercuti,tiada kesempatan aku nak updated aku nye blog ni.nak sangat updated coz banyak benda sangat nak cite pasal aku bercuti baru2 ni tp keje yg terlampau kebzannya menyebabkan segala perasaan yg meluap2 tu aku pendamkan dulu.

Tapi hari ni aku nekad lah coz takut lupa,ye lah otak aku ni bkn leh ingat segala pe dalam masa lama.sbb tu kalau hafal pe2 kejap je leh lupa.kalau nak cite pasal keje aku dah malas lah hehhee,aku nak pk positif.pada yg tahu berita yg setengah gembira tu harp simpan2 dulu lah ye.bkn pe takut x dapat malu wooo.

satu hal lagi my mie wat hal.....ish3 terkesima aku bila kak long aku sampai kan berita tu.nak je aku cakap kat mie aku kan....yo masih laku ok.hahahahhaha abaikan je :)

Ni aku nak cite pasal air,x ku sangka yg kat malaysia ni ada mcm2 air.yg pasti pelik2 plak tu.yg ni je sempat aku snap n save.yg lain tu hp aku wat hal so x leh nak save.rugi sungguh.





2 air ni aku minum kat Nailis di Ampang.aku minum yg namanya rainbow.syok sampai menusuk di otak aku ni.lebih kurang air gelas besar kat terengganu,tapi yg ni diaorg blanded ais.member aku plak minum lime ais kot...aku pun lupa,tp yg syok warna dia merah semcm plak.aku g waktu mlm so pic pun x berapa nak cun.kalau nak lepak2 kat ni syok lah coz tempat ni memang sempoi.siap ada live band duk nyanyi tapi aku x tgk lah coz kami lepak tingkat atas.kalu nak cite pasal makan aku no komen coz aku makan french fries je.servis plak so so je.baik bawak air mineral dulu sebagai bekal ye hehehhee






Yang ni plak kat Kopitiam Pak Li di Shah Alam kalau x silap aku seksyen 5 kot.aku ni x biasa kat area ni so seksyen2 ni aku x tau,yang aku nak cakap sini,memang crowded lah.penuh org sampai aku nye meja pun dah hampir2 dgn dapur.mkn aku x tunjuk coz tajuk air kan hehehe.so dr atas tu air strawberry,syok lah jugak tapi memang manis.kalau minum tiap2 hari selama sebln,aku leh gerenti yg korang akan potong kaki after few month :).....yg ke 2 tu,air tembikai..tapi gelas aku lebih menarik kan???hehehe aku x rasa air ni coz dah selalu minum.yg last tu air kopi ais...ish3 member aku ni kan,mcm org tua plak kan minum kopi bagai :p..ayat jeles tu ,aku x minum kopi coz aku ada migrain!!!


Yg ni plak dgn harga rm2.10 leh lah minum ais cendol di Central Market,masa aku keje kat dayabumi dulu selalu lah gak aku lepak sini.kalau weekend x yah g lah coz penuh dgn mat2 bangla.air dia ni leh lah tahan,nak kata sedap tu x lah sedap mana.tempat ni kot syok lepak.kalau nak yg syok baik beli bungkus kat tepi jalan area bangkok bank.kat bawah pokok tu ada mamak jual ....syok!!!! baru rm1.5o



Yang ni plak aku minum dgn akak cun di bawah opis dia.area?alah belambak branch dia ni kat k.l....aku minum orange jus tapi yg syok ada susu kot kat dalam tu.baru aku tahu tu pun akak cun cakap.mesti dia pandai masak kan...rasa pun dah tau pe ingredient hehehe promote sikit ye kak.dia plak minum pe ntah aku x ingat tapi yg aku ingat blue....memang menarik.harga plak?aku lupa tapi mampu lah nak bayar hehee





Air2 kat atas ni plak masa aku g karaoke di Neway,Subang Jaya.ada seksyen gak kat sini tapi aku lupa hehehee.Shall we Talk ...tu lah namanya air yg kat atas tu,pelik tapi benar.masa member aku order shall we talk pastu aku jawab lah ..later ok!!! hehehehe bengang je dia.Neway Special yg tgh2 tu...x larat aku nak rasa sume air2 ni so aku minum yg aku punya je...Love you 4ever....masa waitress tu repeat order air aku,aku cakap lah kat dia ..oh really?tq sooo much.terpinga2 dia hahahaha.ada lagi air datang pastu tapi aku x snap coz sibuk nak melalak.walaupun suara x sedap tapi aku puas heheehe balik karaoke kul 4 pastu kul 6 gerak ke LCCT nak balik langkawi.

Takat ni dulu ye....aku nak makan plak.lapar.

adios...

2 comments:

mr_mojacko said...

pak li kopitiam kat seksyen 7 s.alm aaar bang.

khairul said...

mr_mojacko....
ye ker seksyen 7? hehehe
kan dah ckp x tau sgt area tu pakat bantai je huhuhu