Monday, July 7, 2008

senja nan merah...


Pagi td aku baru je sampai dr perlis indra kayangan....last aku ke perlis tahun 2005.masa tu adik aku sakit so aku,sani n mie aku jd peneman.aku jd penghuni tetap kat hospital tu selama 2 minggu.sume nurse n doktor aku kenal tapi dah lost kontek huhuuu




Nanti aku tulis pasal aku g penang , perak n perlis.aku menjelajah utara semenenjung selama 2 hari....pic2 tu sume aku tertinggal di perak so bila dah dapat nnat aku akan post kan..




























Saje aku post kan pic2 ni coz td pas masuk keje aku lepak kat Jetty.malas nak mengadap komputer dah,dan aku malas mangadap muka manager aku.
aku lepak kat ni sampai senja td,saja nak tgk sunset.rindu aku kat laut sebenarnya.teringin nak belayar semula,nak hirup udara laut.tapi biarlah sume tu jd kenangan coz aku rasa x mungkin lagi aku akan belayar lagi.

2 comments:

eqbalzack said...

mcm best je kejanye....

Rockrider 9.1 said...

hrmmm...cantik pics kat sini. akak sgt2 tingin nak offshore. InsyaAllah akan ada rezeki nanti.

utk adinda terchenta, welkam to blogoland!

oooooooooooooo yeah!