Thursday, December 17, 2009

Cite Korea Lagi


Assalamualaikum....

Kerana semlm N3 aku wat pasal jiwa kacau hari ni aku nak cite pasal cite korea lagi....x suka cite korea x pe lah tapi yg penting aku suka.Cite ni aku khatam dalam masa 5 hari gak kot coz mlm2 je lah leh tgk,nk tgk di siang hari nampak sangat aku ni pemalas..so cover lah sikit walaupun 3 nm pun dah tau aku ni pemalas wakakaka



Who are you....aku beli cite ni coz promoter kedai yg promote cite ni.dia kata syokkkk sangat coz kelakar.tapi adat lah dalam cite korea sekelakar mana pun cite tu mesti ada adegan tangkap leleh...tapi apsal aku leh tunggu sampai abis gak ek????siap beli cite lain lagi pastu ....x yah pk lah coz aku rasa jawapannya aku tahu ..

Aku nak bg award lah kat hero cite ni,coz bkn senang nak bawak 2 karektor yg amat berbeza.kalau aku nak compared dgn pelakon malaysia setakat ni x lg kot...pelakon kita masih kene belajar lagi jgn duk syok sendiri sangat.


cite ni banyak lah pengajaran coz cite ni pasal kasih sayang seorg ayah dan anak.mcm cite Papadom gak lah...cuma cite ni ayah dia mati di awal cite tu yg wat cite ni jd kelakar pastu ada syahdu syahdan.

Heroin cite ni mmg sweeeeetttt sangaaaaaattttttttt.....giler2 pun ada.member aku dr dics 1 sampai 6 asyik duk puji cantik...x dinafikan lah yg dia ni mmg cantik walaupun sepanjg cite ni rambut dia mcm kene tiup dgn angin puting beliung.


Ni lah dia yg sweet itu....tetiba aku suka pd yg chinese look plak dah sekarang wakakaa..


정말 졸린 오늘 오전 ... 내가있다는 x입니다 있지도 6 시간 동안 나는 충분히 잠을 자지 사촌 ...
왜냐하면 너와 난 치킨 Kot가 아침에 눈을 rendang 매우 무거운 노란색 찹쌀 먹고 내가 생각 먹여 洛 buka ....
이런 상황이 발생로서, 그리고 죄책감 내가 먹여 huhuhu 매우 유익 일하고 싶지 않아


Ni lah kegigihan aku sanggup duk tulis dalam bahasa korea plak....ada berani nak translet???

Adios........

8 comments:

NenekPenne said...

nek suka citer 'fren tutor'...betul ker tajuknya pun dah lupa lak .. cari merata kat kedai cd, dah jumpa tapi blum tengok lagi... masa tu tertengok kat tv terus cari cd...tu pun jumpa tingal satu jer... sib baik....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

thanks promote citer2 korea yg best....

=}

salam maal hijrah khay

Cik Faridah Huda said...

Mek paham..mek pahammmmmm.....

Anyeong Hi Kaseyo!!

shilihamnida..

Kamsahamnida...

Mannaseo ban-gapsseumnida

Saranghaeyo....saranghae..sarange!
(sambil buat aksi tgn nak bntuk love dlm cite MyGurl..sweetnyeee)

tp x paham ape yg abg yo taip tu..(taip ke kopi je..hehhe)

nampaknye kena cari gegurl yag bermata sepet je la...bila sudah jatuh cinta ngan chinese look!

khairul said...

nek...kat malaysia mahal lah cite korea kalau yg series...sy beli kat sini baru $19.90..

khairul said...

yenie..cite yg yanie cakap tu sy x jupe pun lagi...x larat nak keluar masuk kedai cr huhu

salam maal hijrah gak

khairul said...

wahhh mek..mcm nk jd jd pengtranslet cite korea tp sah2 lah kene reject wakakaka...saranghea????wah terkedu lah pakwe kalu mek ckp mcm tu...pastu pose manja wat tangan kat atas...kalau nak wat mcm tu ckp dggn saya tau..leh sy amik gamabr wakakaka

khairul said...

aku lpa dah nak save pe yg aku taip so bila aku translate balik dah merapu meraban...so abaikan pembelajaran bahasa korea kita ....wakakaka

Anonymous said...

Genial dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.