Monday, December 21, 2009

Model Aku


Assalamualaikum......

Kalau rajin duk ikut cite aku,dalam n3 ke 4 kot aku ada cite pasal best fren aku sejak zaman2 old skoll lg,Siti Raihanah Bt Yusof aka John.dia sekarang masih keje kat KL tapi insyaallah nnt dlm bln 1 kot leh lah dia transfer balik ganu.

Masa aku balik hari tu,terus aku ajak dia jd model aku wakakaa,walaupun bru je beli dslr tp x nak kalah bab2 suruh model pose.saje suka suki dgn dia jalan2 sambil berangan kami ni pelancong luar walaupun 4 batu dah tahu yg kami org ganu coz slang ganu tu masih pekat kat lidah hehe


Banyak pic yg pose tepi kolam n dalam taman KLCC tapi sume x jd coz asyik goyang je...nak bawak tripod tu nampak sangat kesungguhan aku so x pe lah.kiranya ok lah kot bg yg x reti mcm aku....


Masa ni lg kelakar,kaki dah melecet katanya tp bila aku try amik pic kat sini nampak cantik terus suruh amik 5 6 keping wakakaka.katanya mcm luar negara....


Dah abis pusing2 putaq2 aku pun g tgk wayang dgn dia..dah lupa cite pe.



Next day,jalan2 lagi kali ni ke BB plak wakaka..kegigihan aku x dapat di pertikaikan lagi lah coz sanggup duk shoping baju dgn dia dr pagi sampai ptg.



Ni pose manja2 catwalk kata dia...aku pun x tau manja jenis pe lah tu.


Sempat lg duk tukar baju coz nak g Pavillion.aku kalau jalan dgn dia sah2 aku balik sakit kaki asyik duk turut dia keluar masuk kedai...test baju 5 6 pasang ...tp 1 pun x beli huhu letih siooottt


Masa Maal Hijrah aku col dia,terus dia tanya.."mung nok kira umur kita tahun islam ke tahun omputeh???kalau kira tahun islam kita doh 30 lah "wakakaka aku baru perasan yg aku dah nak masuk angka 3......

Aku dgn dia je yg lom kawen lagi ni..."So john,mung saok lah hok mane2 pong,asal kaya....wakakaka"

Adios....

3 comments:

NenekPenne said...

praktis praktis...
mana tau esok lusa kena teman isteri pi sopping, so tak derlah teruk sangat kan kan kan..

khairul said...

wakaka nek...kalau shopping tu x pe lah gak..yg x larat window shopping huhu..kalu leh sume outlet nak jelajah

NenekPenne said...

pompuan lain nenet tak tau tapi kalau nenet, cenggitulah gamaknya... semua kedai nak masuk...

lalu depan Forever 21, masuk
lalu depan Zara, masuk
lalu depan Guess, masuk
lalu depan Sommerset Bay, masuk
lalu depan MnG, masuk
eerrr surau jer tak masuk2.....

heeee....