Monday, December 14, 2009

Rumah Keterbukaan.


Assalamualaikum....

Pendek je aku nak tulis coz benda flash back kan hehee....ni pic aku g umah terbuka SAPURA area sri kembangan kot ke pe nama area tu????

Housemate aku n member2 opis dia ajak aku ikut skali,aku ni bab makan2 ni jalan je lah...dgn x malu dan dgn slambernya aku g makan2 wakakaka


Faiz


Dila

Eziwan


Dayah


Tgk pe yg aku makan.....x muat meja nak letak.



Makan lagi....jgn hirau kat sapa2


Upin dan Ipin pun ada...aku x hirau pun coz duk layan makan yg maha banyak dan sedap.pe lagi ada air cendol..aku amik 5 mangkuk beb.


Ni gaya pas kenyang....ntah pe gaya aku pun x tau tapi gaya dia sama dgn anak saudara abg ngah aku...

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Masa dia wat mcm ni sambil cakap "snap my pic k...i wanna be ultraman"....fasih cakap omputeh,gebu n comey plak tu.

Adios.....

3 comments:

Cik Faridah Huda said...

WOW...hahahha..tergelak tgk gambar secons las n yg las skali...
sungguh coincidently....

kwn abg yo yg berbaju melayu pink purplish pink tu..rase2nye...nak jd otromen gak kot...

untungkan kalao bawak abg yo pegi menyantap...p~

khairul said...

hehehe....tu r pasal..mmg coincident sgt2 tapi jd cute lah plak wakaka

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

patut ler perut dah maju ke depan..

makan tak hengat...haha

penuh meja....