Sunday, December 6, 2009

Konvokesyen KUIM1


Assalamulaikum...

Satu lagi cite lama hehehee jgn marah nenekpenne :) ..Masa aku balik dr kapal lepas,kebetulan adik aku yg duk belajar kat Kolej Universiti Islam Melaka dulu Kolej Islam Melaka nak grade so aku rancg lah nak g dgn Mie aku tapi 2 hari sebelum majlis mie aku demam so aku x jd lah nak drive dr tgnu,aku drive dr KL ke Melaka.Dan tu lah 1st time aku drive sorg2 tanpa ada co pilot wakakaka....


Ni lah adik2 aku yg duk ikut aku sama masa g Melaka hari tu.Yg lelaki tu duk amik SPM sekarang yg sorang lg duk amik STPM...ntah lah aku no komen lah pe nak jd tapi kalau yg perempuan tu aku nampak ada lah harapan,yg lelaki tu aku duk fening2 lalat.



Of course lah aku kene masuk dalam pic ni kalau x rugi je aku drive jauh2 hehe..pe yg anda nampak sume tu diam2 dah lah ye hehe


Pic aku lagi .......


Ni member2 dia yg aku kenal lah tapi semuanya not available hehe org dah chop dulu dah ...bila tgk adik aku dah grade ni ,terasa mcm lepas 1 bebanan dr bahu aku ni.bg yg pernh duk tanggung family mesti faham pe yg aku cakap ni.Nant adik aku lagi sorang akan grade dalam bln ni..tp aku x leh g lah coz dah duk atas kapal.

Sekarang ni dia dah keje walaupun terpesong dari course yg dia amik at least keje lah gak.

Adios.........

15 comments:

Rona Realiti said...

komen skit...
abg yo perut nmpk mcm dh naik skit...
jgn boroi sudah... adei...

hehe...
jangan marah...
nnt kena jual... ;p

khairul said...

salam rona..
wakakaka dah agak dah benda tu akan di cakap...nak wat mcm mana sepanjg 4 bln kat kapal hari tu ...3 4 kali semingu makn nasi ayam dgn whole chicken :)

Tinta dari Lembah Kinta said...

BEtul tuh apa yg Rona bgtahu. Kalu yg dah kawin mcm aku nih oklah maju kedepan(alasan) tapi kalu bujang trang tang tang mcm khay tuh bahaya sikit :p

khairul said...

wahhhh...nak wat mcm mana ..makan sedap :)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

err...semua komen pasal benda tuh sbb kerol gi sebut cam tuh..saper soh... Muahahha..

Btw, moving to http://lifeisbeautifullyric.blogspot.com


Dahhh..

Cik Faridah Huda said...

akhirrrrrnnnnyyyyeeeeeeeeeeee....
ade jugak apdate...
rinduuuuu oooooo...lame x bace

bab maju ke depan tuh...abaikan saje la...kata dok bt senaman slalu tp tak nmpk mcm berkesan je...redha je la abg yo!

NenekPenne said...

its obvious ok u punya perut majuuuu ke hadapan...ha ha ha..

khairul said...

Needa sy dah tertaip dah nak wat mcm mana hehehe...ni apsal tukar2 plak ni???nak mgelak dr di kesan ker? :)

khairul said...

salam mek...wakakaka x tau pun ada yg duk tunggu nak baca...tu r makin bersenam makan makan banyak..so x yah bersenam lah kot :)

khairul said...

Nek ...masa jupe hari tu nampak ke hadapan gak ker???

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

khay...

pe hal perut dah makin ke depan nih?

hahhahah....

selamat kembali ke alam blog...

=D

khairul said...

salam yanie...nak wat mcm mana huhu makan x ingat :)

Tinta dari Lembah Kinta said...

xpe bro, walaupun maju kedepan tetap ramai peminat cayalahhh

Deqrum Laiel said...

hahaha..
sume kate bende same..
meh join KLD..
mesti munduuurr..

hahahaha...
:P

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Kerol - ha ah... dah kantoi dek abg2 sepupu needa yg suka buli needa kat FB tuh..