Tuesday, July 21, 2009

Kepoyoanku..........


Assalamualaikum...

Hari ni aku poyo cket wakakaa...saje nak post aku nye impian zaman sekolah dulu2.dulu nak sgt keje kat opis,pastu pakai tie segala,duk atas kerusi yg empuk mgadap komputer wahhhh...hebatnya kalau dapat.

Akhirnya aku dapat gak,walaupun takat 4 bln je tapi cukuplah tu kot....aku wat attachment kat MISC tahun 2007.kene duk plak bahagian HR hehehe satu kelebihan tu...sbb kat HR aku leh mgular dgn cekapnya tanpa di kesan...dapat rehat lama2..dapat duk sebelah awek yg cun tapi panas baran...dapat usyar pe yg diaorg sembg dalam meeting...sentiasa dapat follow g dinner..yg terbestnya....sume excess fail utk seastaff aku leh tgk wakaka



Balik keje lepak dgn member2 kat CM pekena cendol..dulu sedap la ni makin x sedap dah...



Meja aku lah ni...jenuh aku duk posing tapi x nampak gak aku nye comp wakaka



aku lupa kat mana...masih lagi dlm Dayabumi rasanya...



Kat belaakng sana ada store n bilik meeting,kalu bln pose aku tdo dlm store tu lah hehee



On the way nak g ALAM utk berbuka pose dgn cadet2 n staff ALAM...



Otw nak balik lah ni,tapi agenda wajib b4 balik g merayap merayau kat jalan masjid india hehe.


Tu je lah....malas nak bercerita panjang2.ada idea aku tulis lagi nnt...ni duk sabar menanti bila lah nama aku naik nak balik hehe

adios....

29 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

pakai tie...
mcm PENGAWAS SEKOLAH daaaa....

hehehhee....

mamat cendol gak la ni eh....

CM..lama tak pi sana....hehe

Rona Realiti said...

adei abg yo...
tunggu entry ikan duyung...
skali kuar entry pak dugong...
hahaha...

p/s: jgn marah naa...

Cik Faridah Huda said...

hahhahahahaha....
kepoyoan mu memang terserlah....
x pa lah...blog mu...memang patut dirimu mempoyokan diri...kerana kepoyoan adalah hak milik setiap insan...

khairul said...

masa sekolah dulu x pernh jd pengawas sekolah..rekod buruk sgt kot wakaka...

khairul said...

Rona...
duyung x mau keluar lah...dah banyak kali seru hanya dugong yg sudi ...drpd x pe2 so kira leh lah kan???wakaka

khairul said...

Mek...
mcm pernh ku dgr kata2 itu tp di mana ye???
kepoyoanku krn kurasakan diriku begitu beharga wakakaka ...

imam said...

2nd..baru saya ingat..i think saya jumpa kat majlis berbuka pose kot..entah ler..haha


blog sya dah boleh komen..komen ler

khairul said...

imam..
ye ker????sori lah sy ni pelupa lah tapi sy suka lepak dalam bilik cadet masa tu kot jupe...batch 05,06 n 07 sume sy campur tu yg pernh tgk sy...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

poyo2 pun...
takper...

blog sendiri....saper ada hak nak marah kan? hehhehe....

NenekPenne said...

kerol...anda memang poyo..ha ha ha...

BLACK DIAMOND said...

=)..

SiMpleSmArtErMe said...

Dayabumi?? Pernah dgr Optimal tak??

Bosan arr kerje kena pakai formal..since keja Malaysia' IT Company boleh pakai half formal jer..except bila gi customer..meeting mmg kena fromal..balik keje jam lagi..

ahh fenatt nak iron baju hari2.. nak keje dress formal??..meh amik keje needa nih mehh.. Hak3.

Jaga system pon besh gak..semua data boleh access.. :P

khairul said...

salam..

yanie...banyak betol sendili punya blog sendili punya suka lol hehe

nek..x pe poyoku ini sekejap je datang hehe

khairul said...

needa...
x mau dah keje opis hehee banyak sgt politiknya...sekarang sy nye keje ok lah pakai overall je x yah iron2 lagi :)

khairul said...

black diamond..
senyum sokmo ke pe tu????semcm je symbolnya

shah said...

Hahahaha, skima sangat muka dengan tie tu...

SiMpleSmArtErMe said...

aiikk..x tido lagi??.. biasalah politikus tuh..tp x semua company mcm tuh..

overall wana oren ehh?? mcm pernah tgok..

ala..baju esk x iron lagi nih..mata dah ngatuk nih.. ishhk.. siang keje opis mlm bukak kedai.. ~kekek..

khairul said...

shah...skema x pe, jgn nerd sudah hahaha

needa..mlm td duk wat xtvt memasak n makan utk tumbesaran sihat wakakakaa

NenekPenne said...

needa said: Jaga system pon besh gak..semua data boleh access.. :P >>>>> cuba needa access company ex akak? heh heh heh

khairul said...

ish3 nek leh ke wat mcm tu..tu dah nama hijack hehee x pasal2 needa masuk rumah pintu besi ,makan free

Cik Faridah Huda said...

sweeeeetttttttttttt.....
ur tagline....
"kepoyoanku krn kurasakan diriku begitu beharga wakakaka ..."..terbayang yo as model iklan komersial di TV jenama itewww...

khairul said...

wakakaka kalu sy lah model iklan tu sah2 lah x org akan beli itu punya produk hehhe

SiMpleSmArtErMe said...

Betul..betul..betull..tirai besi x santek..makan free x per..

Jenayah kolar putih tuh Nek..Teringat citer achoo pasal 4ward mail ahli politik ittew..ala..nek nak belajar jadi hacker search jer online..macam2 ada..

wahh..Khai masak laa..Masak aper? Bila nak masakkan utk needa & nek penne.

Asyik masakkan utk Ben jerr..mana aci!! :P

khairul said...

salam...
needa - nak masak leh tapi jemput datang umah lah, bawak nek penne sekali kalu sy nak g masak umah needa plak...x pasal2 lah kita kawen free nnt huhu....

Jard The Great said...

serius.. muka ko takde ekspresi langsung.. cuba la senyum skit.. huhuhu

khairul said...

salam jard the great...
kene senyum ke??bkn nk masuk next top model pon wakaka

:: Cikgu Wiween :: said...

wahhh gambar khairul pakai kemeja biru ayaq laut tuh jambu habis. kekekeke

SiMpleSmArtErMe said...

Yayy.. dtg umah baru Khai tuh ehh..
sett..Bila? Bila? Bila?

Kawin free ok la tuh save budget.. HAHA..

khairul said...

cikgu wiween - tu dah edit lah , yg lom edit x jambunya...nenaslah kot wakaka