Thursday, July 23, 2009

Tagged


Assalamulaikum....

Aku wat ni bkn sbb aku x keje tapi aku rasa mcm dah x mood nak keje...kepala ni kalau dah setting nak balik mula lah keje pun malas nak wat.so dlm pada aku duk godek2 pc ni aku pun terjumpa tagged ni,so aku jawab je lah....


1.Bekas kekasih saya adalah : wanita sejati hehe

2.Saya sedang mendengar : org duk welding n ketuk2 atas tiang mast huhu


3.Mungkin saya patut : col boss.... tanya bila lah leh balik :)

4.Saya suka : tdo..tapi kesukaan itu x dapat di praktikkan kat sini

5.Sahabat-sahabat baik saya : buzi dgn urusan masing2..bila lah leh lepak kan????

6.Saya tak paham :apsal x kurus2 wakakaka

7.Saya kehilangan : ayah sewaktu berumur 14 tahun...(tersangatlah mcm ayat sek rendah)

8.Ramai yang berkata :saya ni putih...walaupun tu sume teknik photographic

9.Makna nama saya : Cahaya yg Baik (huhu indah sungguh namaku)

10.Cinta itu adalah : x lekang dek panas,x lekok dek hujan...boleh lah kan????

11. Di suatu tempat, seseorang sedang : menjawab dgn surveyor pe lagi yg pending list yg lom submit wakaka

12.Saya akan cuba : menjd seorg yg baik hehehe

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud : forever n ever....


14.Telefon bimbit saya : 1 dalam almari,1 duk charge lagi 1 duk kat sebelah ni

15.Bila saya terjaga dari tidur : ya ampun dah 0715 daaa,subuh dinasour lah jawabnya...

16.Saya paling meluat apabila : org snap pic penuh dgn kepoyoan...mcm aku wat tu wakakaka


17.Pesta/Parti adalah : perkara yg dah menjd sejarah....tapi kalu nak belanja makan on saja


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah : penyu kot wakaka

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : sweet 24 hehehe kira sweet lah tu kot

20.Hari ini : duk tunggu email dr opis...bila lah nama naik nak sign off

21.Malam ini saya akan : try masak kue teaw ratna ...jom2 datang ramai2

22.Esok pula saya akan : duk mgadap pc ni lagi kot kalau kapal x jd masuk drydock huhuu..keje bodoh sgt kan




23.Saya betul2 inginkan : kete mitsubishi lancer,umah banglo ada kebun stawbery,bini yg cantik mcm amy mastura,serta dapat melancong ke paris wakaka..khayalan tahap gaban dah nie...

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :tembamnya aku....x pe lah

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan : itu lah tempat yg leh habiskan duit aku n menyebabkan aku balik dgn rasa menyesal





26.Makanan Barat atau Jepun : Dua2 pun aku sapu...

27.Bilik yang terang atau gelap : terang bila nak lepak2 ...gelap bila nak tdo..




28.Makanan segera adalah :makanan yg perlu di boikot :)

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? : P-R-A tu nak apa lagi ni????

30.Siapa yang anda nak Tag?: X sapa2 pun...aku jawab utk suka suki hehee

sekian dulu wat kali ni...

adios..........

21 comments:

Benedict Bernard said...

ala memang pun gemuk. eh kalau raya kat sini jgn lupa dtg umah masak occay.. ahakz..

Jard The Great said...

aku rase ko mmg putih laaa.... ooo. salam singgah.. ku lompat dari blog rona...

imam said...

gemuk takpe..bak kater capt. Fong Fook Heng (kalo kenal la) Gemuk itu lambang kekayaan..hahahaha. (kaya lemak kot.)

khairul said...

Ben - sy raya kat umah lah plak tahun ni hehehe tahun lepas dah atas kapal

Jard the great - singgah lah ye...tp jgn selalu sgt lompat2 nnt x leh nak cam yg mana u yg mana katak ...hehee kidding :)

khairul said...

imam - kenal lah senior Capt tu...dia wat attachment dulu kat opis,tp dia x gemuk pun maintain je kecik wakakaa
dulu dia nak promote sy jd 2nd mate ..but refuse coz dlm kepala biarlah 3rd mate forever tup2 naik jd 2nd gak huhu

Rona Realiti said...

ahaks..
abg yo gemuk dan tembam ek..!?

owh...
pakai iphone beb...
dahsyat...!!

jard...
wah... dahsyat ko ek..
teleport dari blog aku ke blog abg yo...

abg yo ni pandai masak rupanya...
bila blh pekena air tgn abg ni...!?

wah...
panjang giler komen aku kali ni..
mcm blog sendiri plak...

sori... ;p

khairul said...

salam rona...
kdg2 rasa mcm biasa je...kdg2 tgk tang perut makin maju ke depan wakaka
nak kata pandai tu x lah...dr kebulur x makan tu leh lah nak rasa sy masak hehee
kalau nak rasa wat mcm blog sendiri x pe...sharing is caring wakakaka

SiMpleSmArtErMe said...

Sungguh censored pics ittwe.. sambil tutup mata cari butang NEXT..
HAHAH..

khairul said...

wakakaka needa..
tutup mata sambil mengintai ke pe ni :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

acu yanie tak cantik mcm AMY MASTURA.....hhhehehhehe [tak leh masuk senarai calon bini]

hahhaha.....

gambar BIKINI itu tidak menahan utk melihat nyer....kekekekke...

tutup mata sebelah nengok n3 ni....hehhehe

khairul said...

yanie...kita leh aje nak imagine yg mcm mana..tapi kalau jodoh mcm nasha azizi pun sy terima dgn redha wakakaa

[yAN!e][pUTraJAya] said...

khay

hahahha....kegatalan telah melanda di situ.....

kekekke.....yanie pun tak ada iras2 NASHA AZIZ...cam no nih?

sipi2 leh masuk senarai tak? hahhaha

khairul said...

sipi2 kene duk beratoq lagi lah mcm tu...kalau ada harapan kita masuk ke musim hadapan ye wakakaa

NenekPenne said...

ai tak masuk senarailah sebab muka ai tak mcam amy mastura tapi macam tiara jacquelina...ha ha ha....woohoooooo....

SiMpleSmArtErMe said...

tutup mata tido..Muahahah...

ala..khai..banyk jer free show camnih kat GYM ladies change room..Wakaka..dah muak dah tgok..Wahh..

khairul said...

Nek - bru semlm tgk muka nenek yg original wakakaka...muka mcm golongan kerabat diraja je hehehe ruginya lah yg lepas nenek tu...

Needa - ayooo agak2 org laki leh masuk x?wakakaa

Cik Faridah Huda said...

I pun x mcm Amy Mastura...tapi orang cakap i ader iras-iras Zizie Ezzete yang puteh gebu tuh...nak juga masuk lam list persis artis Malaysia..hahahha

Yo memang puteh melepak la...
x de guna teknik phhotografi ke ape...kalah pompuan...jeles ngan kulit gebumu...gebu ka??hahha

SiMpleSmArtErMe said...

Needa - ayooo agak2 org laki leh masuk x?wakakaa --->

Wawawwaaw..Ada!! Pondan. I spot one pondan @ change room. Terkezutt ai..
patut arr selama nih mcm kekwat jer..x senyum..x bercakap..rupanya suara jantanzz..wakakaka..

Free show kat change room lelaki pon banyak..HAHAH..

khairul said...

mek - sy ni putih sikit2 je lah wakaka gebu tu mmg x lah coz kene lah guna kertas pasir untk gebukan kulit :)

needa - mak nyah pun masuk gak tolet ppuan so oklah kot , mujur lah penkid x masuk toilet lelaki wakaka needa ni mcm dah biasa masuk yg lelaki nye je hehehe

SiMpleSmArtErMe said...

eeehhheheh..
Dulu ada member needa penkid panggil dia OJA. Ohh..bukantakat member tp roommate lagi.. Dia cerita dia kena marah masuk toilet perempuan OK. So terpaksala dia masuk toilet lelaki..

Ini cerita BENAR ok.. Needa bantai gelak jer la.. ahhhHAHA..

SiMpleSmArtErMe said...

Coop.. eheheh.. mana pernah masuk..

Mmber lelaki yang cerita.. cuba tanya Riezal.. dia siap nak jentik2 lagi ~wakakak..