Friday, July 24, 2009

Syok Sengsorang

Assalamualaikum...

ok lah aku rasa nak senangkan hati aku tapi mcm x aci plak aku je senang hati so aku sharinglah klip2 ni dgn korang ye...kalau nak lagi crlah kat youtube tu berlambak2..



Aku x tahan tgk mamat ni wakaka sempoiiii sgt mcm nak g karoks kat warung je gayanya




mamat ni wat aku confius...lagu omputeh ke lagu jawa




Ni plak lagi lawak ..muka penuh confident ..nk cr yg full tgk je dlm youtube k...


sekadar utk hiburan sebelum korang balik weekend...aku???setiaku di sini lah jawabnya

adioss

21 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yg KEN LEE tu tak tahan nak gelak

hahhahhahahha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

rosak lagu NUMB....
jadi lagu JAWA

hahhahhahha hadoi ler.....

kretif sungguh!

Benedict Bernard said...

tu lah kan dah cakap, kerol kat kapal takde kerja.. la la la la..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

abg ben....


keje kerol kat kapal...hapdet blog & kekadang edit gambar

hahhahha

Benedict Bernard said...

ah ah.. dah masak dah perangai dia..

NenekPenne said...

kerol tak ada kerja....

pastu kalau jumpa ben, kena dera masak untuk budak gemuk ni...wakakakaka...

Rona Realiti said...

ben...
invite la aku blog kau...
boleh...!?

khairul said...

Yanie - masa mula2 tgk ni mahu lah gelak sorg2...tu yg duk pulun cr yg lain2 tu...bkn x keje tapi malas nak wat lain definasi tu hehe

Ben - kengkdg tu ada keje tapi bila mals mguasai jiwa hehehe tangguh dulu ...

khairul said...

nenek - semlm kami dah kene dera masak pun wakaka pas melantak tahap x ingat ..cancel tgk wayang coz kekenyangan huhu

khairul said...

Ben - rona nk join de club tu ...

SiMpleSmArtErMe said...

ish3.. khai kena buli lagi??...
HAHAHA..

Ben - buli jer Khai tuh..Ala nyesal needa x buli dia masa jumpa hari tuh... WAKAKAK..

Korang nih kan mesti makan sampai x larat jalan pi tgok wayang tuh...

2 ekor pacat kekenyangan... :P

khairul said...

Needa nak buli pe masa tu tgk senyum simpul je wakaka...tapi pic taken masa tu comey hehe sume pic needa menjd je

BLACK DIAMOND said...

tringin nk tgk william hung tyme zaman A.I mula...dolu2x.. =)

Benedict Bernard said...

dgn penuh rasa rendah hatinya, sy nak claim tiket wyg yg tak jadi pergi tu. Sila masukkan kedlm acc maybank sy berserta alasan sebab tak nak pergi.

Sesungguhnya bila bangun tido tadi rasa menyesal plak tak dpt tengok wayang semalam.. huhuhu.. *mood terguris lagi tergores nie*

khairul said...

ben - wakakaka ok2 sy bank in nnt lah,mujur x g mlm td..hari ni bos bz duk tanya mcm2 pasal keje coz next week ada survey dtg nak tgk documentation...

Black - masih ada lagi kalau nak tgk..cr je dlm youtube :)

SiMpleSmArtErMe said...

Khai - alahai..malu aii..!! Ker nak cakap yang tukang amik gambar tuh pandai amik gambar..~kekekeke

Alaaa..lama giler x jumpa Ben..lupa nak tanya Ben sapa kawan2 dia tuh. Terus OK jer. Sekali ai sorang jer perempuan kat situ with 2 strangers..segan OK. Rasa cam nak masuk muka bawah meja..Wakakaka..

khairul said...

wakaka x lah ..betol coz x pic pun yg x elok sume elok je...

sy plak ikut je kalu nak jupe sapa2 on je...rupanya hanya ben je yg kenal,kita ber3 ni baru nak kenal2 wakaka tapi ok lah coz sume duk pulun nak cakap tapi masa je singkat sgt hehe

Benedict Bernard said...

eh needa dgn kerol ni, kenangan makan di seoul garden mengusik jiwer ker???

~ ....d.A.E....~ said...

so funny yg ken lee n numb tuh...ngee~~~

khairul said...

ben - ala kacau tol lah baru nak layan2 feeling kan needa ??wakakaka..x lah duk sembg lah coz masa tu x sempat nak sembg hehe

SiMpleSmArtErMe said...

Tah nyer Ben.. Shuhhhhh.. Shuhhhhh.. Shuhhhhh... pi jauh2.. kaco arr..

~Wakakak..

Itula pasal..hikayat 1000 satu malam.. pirate of the caribbean lah.. Captain Hook lah..Itu baru cerita Khai..belum masuk cerita Shaz lagi.. Hahah..